Skip to content

Dimarts

SKANDALO EN LAS ONDAS

00:00

SKANDALO EN LAS ONDAS
Un programa de ràdio centrat en l’ska, reggae i rocksteady, amb alguns tocs de soul. Des del que es feia a Jamaica a principis dels 60 fins als grups més recents, tant de Saragossa com de la resta de la galàxia.
DESINFORME SEMANAL 

09:00

DESINFORME SEMANAL 
Un programa fet amb i des de la gent, des del seu lloc i amb la pròpia veu. Per acostar-nos als mons nous emergents, a les lluites alternatives, a allò quotidià transformador… És un dels programes de la ràdio lliure en línia Alegria Llibertària
VERICUENTOS                  

12:00

VERICUENTOS                  
Vericuetos, un passeig setmanal pels camins menys transitats de la música. Des de Radio Kras (105 FM Xixón)
TIPIC TOPIC UTOPIC               

14:00

TIPIC TOPIC UTOPIC               
Programa sobre transició al postcapitalisme, decreiximent, moneda social, sobirania alimentaria, energies lliures, sociocracia, agricultura regenerativa, bioconstruccio, espìritualitat, educació lliure
CAMINS DE LA MÚSICA

16:00

CAMINS DE LA MÚSICA
Un programa de Ràdio Klara i un podcast per a la gent a la qual li agrade la música de jazz, clàssica i altres de contacte d’ambdues.
LA TRIBU DE L'ALZINA

18:00

LA TRIBU DE L’ALZINA
La Tribu de l’Alzina és un espai on transitam pel món de la permacultura, la sobirania alimentària, la transició ecosocial, els boscos, la poesia i molt més.
EL VENTILADOR DEL TEMPS

19:00

EL VENTILADOR DEL TEMPS
Un viatge través dels aires i els vents d’este màgic ventilador, que ens transportarà a diferents èpoques i estils musicals de la història. Grups coneguts i no tan coneguts ens presentaran els seus temes en aquest programa autoproduït des de Benissivà, La Vall de Gallinera.

Back to top