Skip to content

 

NOVETATS

 XIM PAM PUM, UN CONTE  PER A TU
 Un programa de ràdio creat pels xiquets i xiquetes de la Vall de Gallinera, 
un espai on poden inventar, contar i sonoritzar les seues històries. 
 
Ja tenim el Podcast del primer episodi, que ha sigut creat a l’escoleta del Garrofer durant l’estiu de 2022. Durant dues setmanes han inventat una història, li han posat veu i han creat els efectes de so per compondre la ficció sonora titulada: “El misteri de la Pluja”. Han triat les cançons “Respira” de El Diluvi, “Avant” de Zoo i “Mamuts” de Ciudad Jara.
 

Si no voleu esperar la pròxima emisió d’aquest programa a la ràdio, ja podeu escoltarlo a la pàgina Podcast. 

Ja està actiu l’apartat de Podcast a la web de Ràdio Gallinera,  on anirem pujant els programes autòctons de La Vall.

De la primera fornejada sorgeix El Ventilador del Temps! Autoproduït per Vicky i Miquel des de Benissivà.

Un viatge través dels aires i els vents d’este màgic ventilador, en el qual ens transportarà a diferents èpoques i estils musicals de la història. Grups coneguts i no tan coneguts ens presentaran els seus temes que en molts casos seran desconeguts però al mateix temps de grans èxits als seus temps.

Si no voleu esperar la pròxima emisió d’aquest programa a la ràdio (programat el dimarts a las 19h i dissabte a las 12h),  ja podeu escoltarlo a la pàgina Podcast.

 CUADERNOS
El dimecres a les 15:00 h
 
Apunts d’olors, cites de somnis, malsons fragmentats,
el dibuix que trobem a una casa abandonada i fotos en blanc i negre de vaguistes menjant a la fàbrica tèxtil ocupada.
 
Receptes, plomes de tinta, retallades antigues, firmes amb sang i una fulla tardorenca recollida pels que treballaven des de les muntanyes amb una metralladora a les mans. Paraules soltes, mapes insinuats, esquemes mentals i frases que durant temps perden sentit, però guarden el missatge com una ampolla flotant.
 
Alfabets antics, alfabets inventats, codis secrets, un diari de sentiments, un esbós de viatge, cartes des de la presó i l’exili, una idea anotada, trossos de camisa i un calc d’un gravat fet a mà per les navalles pirates d’avui a dia. Negatius cremats, cua vella, majúscules tremolants, aromes del camp, fulles tacades, gargots de tambors que marxen a la distància i un poema en una llengua que no coneixes.

 

 

Si no voleu esperar la pròxima emisió d’aquest programa a la ràdio  ja podeu escoltarlo a la pàgina Podcast.

Xperimental Sound System

Tenim una nova incorporació a la graella de Ràdio Gallinera…            

Els dimarts a les 23h una hora de músiques electròniques des de Gasteiz (Euskal Herria), seleccionades per Iñaki Marquínez, àlies Cubo.

photo6039349048042961041
Back to top