Skip to content

DiSSABTE

EL DESTRIPADOR DE DISCOS

02:00

EL DESTRIPADOR DE DISCOS
L’esbudellador de discos, el teu programa de ràdio sobre els discos que van marcar un abans i un després en la història del rock. T’expliquem la vida i obra dels artistes més reconeguts de forma amena i divertida amb Fer “The Ripper” i Mau “El destripeitor”.
RARAS MÚSICAS

08:00

RARAS MÚSICAS
Té com a objectiu presentar l’espectre més ampli possible del que és estrany, incloent-hi composició i improvisació, estils o experimentació lliure i la seva interacció amb altres disciplines artístiques.
EL VENTILADOR DEL TEMPS

12:00

EL VENTILADOR DEL TEMPS
Un viatge través dels aires i els vents d’este màgic ventilador, que ens transportarà a diferents èpoques i estils musicals de la història. Grups coneguts i no tan coneguts ens presentaran els seus temes en aquest programa autoproduït des de Benissivà, La Vall de Gallinera.
LA LINTERNA DE DIÓGENES

15:00

LA LINTERNA DE DIÓGENES
Programa dedicat a la Història Social, la Història de les classes populars, en definitiva, la història des de baix. Per això es realitzen entrevistes a acadèmics, historiadors i diferents experts en els temes tractats. Per això persegueix el rigor acadèmic sense perdre la vocació tant divulgativa, com memorialista i, sobretot, formativa.
RECANTO DO CORCOVADO 

17:00

RECANTO DO CORCOVADO 
Redifusión de distintos programas emitidos ao longo dos nosos 16 anos de historia, e que aínda non viran a luz en formato podcast.
PALENQUE SONORO

20:00

PALENQUE SONORO
La proposta radial Palenque Sonoro, es va iniciar el 2010 amplificant a través de les ones hertzianes de l’emissora comunitària Suba a l’Aire als 88.4 FM a la localitat de Suba (Bogotà) Teixim diverses propostes musicals amb sentits profunds i perennes del que som. El Palenque Sonoro són: en la creació de continguts i realització Alexandra Ayala i José Camilo Ríos Alarcón.
TIEMPO DE JAZZ

22:00

TIEMPO DE JAZZ
El millor del Jazz amb Ricardo Valenzuela, per masmusica.fm, totes les històries i els millors grups.

Back to top