Skip to content

DiVENDRES

VERICUENTOS                  

01:00

VERICUENTOS                  
Vericuetos, un passeig setmanal pels camins menys transitats de la música. Des de Radio Kras (105 FM Xixón)
SKANDALO EN LAS ONDAS

10:00

SKANDALO EN LAS ONDAS
Un programa de ràdio centrat en l’ska, reggae i rocksteady, amb alguns tocs de soul. Des del que es feia a Jamaica a principis dels 60 fins als grups més recents, tant de Saragossa com de la resta de la galàxia.
DIEZ PULGADAS           

14:00

DIEZ PULGADAS           
Programa de Radio La Granja 102.10 FM Zaragoza. Trencant agulles des de 2006!
ENTRELARES               

16:00

ENTRELARES               
Programa radiofònic de 20 anys dedicat a les músiques tradicionals i folk. També se sent a Radio Círculo, i Radio Crónica Folk Musical
KALEZ KALE SOUL

18:00

KALEZ KALE SOUL
Sessió de vinils amb temes clàssics i foscos del R&B i el Soul, enfocat a la dècada dels 60 i primers 70. Treballem ara, a més, amb dues seccions: l’Agenda de Kalez Kale Soul (novetats, concerts, efemèrides, notícies luctuoses, …..) i Soul Connection, que intenta connectar el soul i el R&B amb diferents geografies, cultures, …..
CUADERNOS

21:00

CUADERNOS
Apunts d’olors, cites de somnis, malsons fragmentats, el dibuix que trobem a una casa abandonada i fotos en blanc i negre de vaguistes menjant a la fàbrica tèxtil ocupada. Receptes, plomes de tinta, retallades antigues, firmes amb sang i una fulla tardorenca recollida pels que treballaven des de les muntanyes amb una metralladora a les mans.
DESINFORME SEMANAL 

23:00

DESINFORME SEMANAL 
Un programa fet amb i des de la gent, des del seu lloc i amb la pròpia veu. Per acostar-nos als mons nous emergents, a les lluites alternatives, a allò quotidià transformador… És un dels programes de la ràdio lliure en línia Alegria Llibertària

Back to top